FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Cashpad betalingssystem er et touchbaseret system beregnet til alle facetter restaurationsbranchen. Cashpad løsningen består af tre elementer: • En aluminiumsserver der tjener som en support- og tilslutningshub • En iPad • Intuitivt, dedikeret og intelligent software til betalingssystemet

Load More

Nej

Cashpad er en helt selvstændig løsning der ikke kræver internetforbindelse. Vi anbefaler dog, at du tilslutter en internetforbindelse så du kan drage fordel af yderligere tjenester såsom integrering af onlinebestillinger og ordrer, statistikker og aktivitetsrapporter i skyen.

Load More

Nej

tværtimod kan Cashpad blot installeres på din personlige iPad uanset hvilken model det er.

Load More

Cashpad kræver ikke at der tilsluttes tredjeparts enheder for, at få den enkelte enhed til at fungere.

Load More

Ja

Cashpad kan sættes op så man benytter flere terminaler og have dem alle synkroniseret til den lokale server.

Load More

Ja

Cashpad er kompatibel med alle printermodeller selv ældre modeller med seriel forbindelse. Cashpad kan ligeledes arbejde sammen med din stregkodelæser, vægt eller pengeskuffe.

Load More

Ja

du kan indstille begrænsninger eller forhindre at Cashpad programmet lukkes.

Load More

Når kunden foretager en online reservation vil den straks blive oprettet i Cashpads booking kalender. Kunden vil blive identificeret og hvis kunden er oprettet som kunde i Cashpad, vil kundens konto automatisk blive tilknyttet bookingen. Personalet kan derefter administrere reservationen på iPad’en.

Load More

Du kan bruge din Cashpad app til at tilgå omsætningstal, menuer, opsætning og analyser selvom du ikke er tilsluttet serveren. Administrative opgaver forbundet med kasseapparatet kan derfor udføres ethvert andet sted og til enhver tid.

Load More

Ja

Det er muligt at bruge andre IOS enheder til at modtage ordrer med når tjeneren tager imod bestillinger ved bordet.

Load More

Den lokale server fungerer både som støtte til iPad’en men også som en tyverisikring da iPad’en er fastlås til serveren. Det er kun en bruger med tilstrækkelige rettigheder som kan åbne låsen der fastholder iPad’en.

Load More

Ja

Du kan integrere online bestilling af mad til din Cashpad. Når kunden har bestilt via sin telefon eller PC vil deres ordre vises direkte i din Cashpads booking modul. Herfra vil køkkenet automatisk få besked om ordren og kan klargøre ordren til det angivne tidspunkt.

Load More

Har du andre spørgsmål? 

Sidder du inde med andre spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

tlf.: 45 76 12 14

info@cashpad.dk

Eller benyt nedenstående form.