The Kitchen

Cashpad garanterer et godt flow og sikrer tilfredshed hos kunderne


Med visionen om en simpel mad-ud-af-huset deli, hvor eksklusiv restaurationsmad til alle, og kvik personlig service var grundstenene – grundlagde The Kitchen Take Away butikken. For ”The Kitchen Take Way” er hastighed og driftssikkerhed nøglefaktorer i driften af deres virksomhed.

En af årsagerne til valget faldt på Cashpad er at systemet kan køre på en lokalserver og driftssikkerheden er i top. Alle aktiviteter forbundet med salg samles i Cashpad – lige fra online bestillinger til afsendelse af produktionsordrer til køkkenet. Fra bestilling til levering garanterer Cashpad et godt flow og sikrer tilfredshed hos kunden.


Nøgleordene for The Kitchen er mad og kærlighed. Når du besøger restauranten høres køkkenredskaber og højlydt kokkejargon fra det åbne køkken.

– Alle aktiviteter forbundet med salg samles i Cashpad – lige fra online bestillinger til afsendelse af produktionsordrer til køkkenet.

Prøv The Kitchen Take Way, Trørødvej 70, 2950 Trørød eller kontakt dem, hvis du skal holde selskab. https://www.thekitchen.dk