Skatteregler

Senest 2024 skal alle restauranter, caféer, diskoteker m.fl. have betalingsterminal som skal være integreret til din kasseterminal.

Hvilke krav stiller SKAT?

De krav som adskiller sig afgørende fra de gældende regler er følgende: (Den fulde liste af krav fremgår §62a på følgende link til retsinformation.dk)

  1. Transaktionsdata i den elektroniske journal skal signeres digitalt med et dansk OCES-certifikat, udstedt til den erhvervsdrivende, så integriteten af data i den elektroniske journal kan verificeres i forbindelse med kontrol.
  • Salgsregistreringssystemet skal kunne producere en fil direkte fra den elektroniske journal i SAF-T format. Skatteforvaltningen udarbejder en dansk vejledning i brugen af SAF-T formatet.
  • Digitale betalingsmidler som betalingskort, mobilbetaling m.v. skal være koblet til salgsregistreringssystemet på en sådan måde, at betaling med digitale betalingsmidler automatisk registreres i det digitale salgsregistreringssystem.
  1. Salgsregistreringssystemer, der er beregnet til at blive benyttet af flere sælgere, skal kunne registrere transaktioner og totaler separat for hver sælger, herunder salgets størrelse samt type betalingsmiddel.

Unitec betalingssystemer er en af landets førende leverandør af kasseterminaler – kasseapparater til restaurationsbranchen og kantiner.

 Siden 1993 har Unitec solgt og serviceret systemer og udstyr til landets førende restauranter, kantiner og nye, spændende take away koncepter. Unitec påtager sig rollen som totalleverandør af betalingssystemer gennem en række stærke samarbejder med blandt andet verdens førende producenter af kasseterminaler, stationære som håndholdte samt softwareløsninger. Dermed er vi altid på forkant med produkter og løsninger – og i stand til at sammensætte den rette løsning til ethvert behov.